Makelaar Rieverenbuurt in Groningen

Wanneer je in deze authentieke wijk in Groningen wilt gaan wonen, moet je natuurlijk wel weten waar je moet beginnen. Je hebt alle informatie nodig om hier een huis te kopen, alvorens je er aan gaat beginnen. Ook wanneer je al een huis hebt en je wilt deze verkopen, dan moet je zorgen dat je bij de juiste makelaar aanklopt. Makelaar Rivierenbuurt is voor jou de juiste makelaar. Zij hebben al tientallen jaren ervaring in deze prachtige wijk en kunnen je bij de hand nemen in het proces van kopen of verkopen.

Samen met jou kijken we wat voor huis je wilt kopen of welk huis je wilt verkopen. Om je wensen in kaart te brengen, gaan we met je in gesprek. Dit doen we bij al onze klanten. Hierdoor wordt het ook makkelijker om je huis te verkopen. Want we hebben de wensen van alle andere klanten ook in kaart gebracht. Op deze manier kunnen we snel een goede match maken en ben je binnen no-time, voor een goede prijs, van je woning af. Ook de woningen die wij al hebben, kunnen we makkelijk matchen aan jouw wensen. Makelaar Rivierenbuurt is jouw startpunt bij het kopen of verkopen in deze mooie wijk.

De Rivierenbuurt: een oude maar klassieke wijk

De Rivierenbuurt in Groningen is een buurt dat ontstaan is rondom de tweede wereldoorlog. De wijk heet zo omdat de straatnamen allemaal namen van rivieren zijn. Eind 2002 heeft de wijk een gloednieuw appartementencomplex gekregen. Dit appartementencomplex heet Rivierenstede, wat ook weer een verwijzing naar de straatnamen en de Rivierenbuurt in zijn geheel is. De buurt ligt redelijk centraal gelegen in de stad Groningen en is daarom een goede uitvalsbasis voor woon- werkverkeer. Wil je meer informatie over het wonen in dit mooie gedeelte van de stad? Neem dan snel contact op met Makelaar Rivierenbuurt en we gaan samen vrijblijvend in gesprek