Makelaar Roden

Genietend wonen in een kleine stad als Roden

Roden is een mooie stad gelegen in het gezellige Drenthe. En ja het is geen grote stad, maar dat betekent niet dat er niks te beleven is of dat u altijd ver moet rijden voor wat vermaak. Het leven in een kleine stad heeft wel degelijk voordelen. Ten eerste heeft het voordeel dat u als nieuwkomer snel iedereen leert kennen, dit omdat de mensen er erg sociaal zijn en er een echte ons kent ons sfeer hangt. Daarnaast is het er een stuk rustiger dan op andere plekken, u kunt in de tuin genieten van de rust en ook op de weg zal u minder last hebben van drukte. En tot slot is er meer ruimte en heeft u meer kans op bijvoorbeeld een tuin. Als dit goed klinkt, lees dan gauw verder om meer over het wonen in Roden te weten te komen.

Lokale makelaar staat tot uw beschikking

Dus wilt u profiteren van deze voordelen en denkt u dat Roden misschien wel iets voor u is? Dan kunt u altijd vrijblijvend bij een makelaar in Roden langsgaan. Een makelaardij die ook daadwerkelijk in Roden gevestigd zit is; Aldomo makelaars. Zij kunnen u veel vertellen over Roden, maar ook over de omgeving. Zij staan voor een eerlijke en integere dienstverlening en besteden veel aandacht aan de kwaliteit van de dienstverlening, de presentatie van uw woning en afwikkelingen van de verkoop. Kortom, is dit waar u naar op zoek bent, dan zouden zij u wel eens verder kunnen helpen.

Huizenmarkt in Roden

Voor u daadwerkelijk een makelaar gaat inschakelen voor de verkoop van uw huis, kunt u hier wat meer lezen over de woningmarkt met betrekking tot Roden. De gemiddelde huizenprijs is ook in deze stad gemiddeld lager dan in andere delen van het land. Net als de gemiddelde verkooptijd van een huis, deze is hier relatief erg snel. Wat gunstig is voor u als verkoper, dit betekent namelijk dat kopers vaak wat hoger moeten gaan zitten in de vraagprijs. Er valt dus te stellen dat de verkoop in Roden erg vlot en gemakkelijk zou moeten gaan, waardoor u zo van uw huis af bent.

Handig om te weten

Daarnaast is het fijn om nog een aantal feiten op een rij te hebben voordat u echt een huis gaat kopen in Roden. Zo zijn andere steden misschien beter om heen te gaan als u een starter bent omdat deze woningen hier in een wat mindere mate te vinden zijn. Ook wonen er in Roden relatief meer 65 plussers dan in de rest van Nederland, wat als u wat ouder bent misschien wel fijn is. En er is relatief minder criminaliteit dan in andere steden in Nederland. Dus nu u alle feiten op een rijtje heeft, heeft u wellicht een eerste indruk van Roden gekregen. Maar wilt u meer informatie of kijken of deze indrukken juist zijn? Ga dan naar één van de verschillende aankoopmakelaars in Roden, zij weten u nog veel meer te vertellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *